Hvordan tilføjer jeg vækkeur til kontrolcenter på min iPhone? Løsningen!

En Apple-ekspert viser dig, hvordan du tilføjer vækkeur til Control Center på din iPhone, og hvordan du bruger værktøjet, når du først har tilføjet det.

Læs Mere

Profetiske forbønere i Bibelen

Den profetiske forbidder 'Gatekeeper'

Læs Mere

Hvorfor fungerer min iMessage ikke på min iPhone og iPad? Her er løsningen!

Fra en tidligere Apple-medarbejder: Lær alt om iMessage, og hvordan man diagnosticerer og løser almindelige problemer med iMessage på iPhone, iPad og iPad.

Læs Mere

Sådan bestiller du iPhone 11 [Verizon, AT&T, Sprint, T-Mobile]

En Apple-ekspert forklarer, hvordan man bestiller iPhone 11 fra Verizon, AT&T, Sprint og T-Mobile, så du kan få den nye iPhone hurtigst muligt.

Læs Mere

Min iPad opdateres ikke! Her finder du en effektiv løsning!

En Apple-ekspert forklarer, hvorfor din iPad ikke opdateres, og viser dig, hvordan du løser problemet med en trinvis fejlfindingsvejledning.

Læs Mere

De bedste iPhone XS skærmbeskyttere i 2019

En Apple-ekspert forklarer, hvad en skærmbeskytter er og diskuterer fem af de bedste iPhone XS-skærmbeskyttere, der er tilgængelige i 2019!

Læs Mere

Min iPhone fortsætter med at bippe! Her er hvorfor og den rigtige løsning.

En Apple-ekspert forklarer, hvorfor din iPhone fortsætter med at bippe højt og viser dig, hvordan du løser dette problem ved hjælp af en trinvis vejledning.

Læs Mere

Sådan køber du en bil uden kredit

Hvordan køber man en bil uden kredit?. Der er et par ting, du kan gøre. Her er nogle af de bedste muligheder for at købe en bil uden kredit.

Læs Mere

Hvorfor er min iPhone X-skærm gul? Her er den rigtige løsning.

En Apple-ekspert forklarer, hvorfor din iPhone X-skærm er gul og viser dig, hvordan du løser problemet ved hjælp af en trinvis vejledning.

Læs Mere

Sådan sættes en iPhone i DFU-tilstand, Apple-stil

En tidligere Apple-tekniker forklarer, hvordan man sætter en iPhone i DFU-tilstand, hvad firmware er, og hvordan man reparerer en iPhone, som du troede var død.

Læs Mere

Min æbleblyant passer ikke sammen med min iPad! Her er løsningen!

Har du problemer med at parre din Apple Pencil med din iPad? Vi viser dig, hvordan du løser problemet med en trinvis vejledning.

Læs Mere

Kan en amerikansk borger spørge en nevø?

Kan en amerikansk statsborger bede om en nevø?. Der er flere måder, hvorpå en borger kan hjælpe en niece eller nevø med at immigrere til USA

Læs Mere

Gboard fungerer ikke på din iPhone? Her er den rigtige løsning!

En Apple-ekspert viser dig, hvordan du konfigurerer Gboard på en iPhone, iPad eller iPod, og forklarer hvad du skal gøre, når Gboard ikke fungerer på din iPhone.

Læs Mere

TikTok fungerer ikke på iPhone? Her er løsningen!

En Apple-ekspert forklarer, hvorfor TikTok ikke fungerer, og viser dig, hvordan du løser problemet ved hjælp af en simpel trin-for-trin guide.

Læs Mere

IMessage-aktiveringsfejl på iPhone? Her er hvorfor og løsningen!

En Apple-ekspert forklarer, hvorfor du får en iMessage-aktiveringsfejl på din iPhone og viser dig, hvordan du løser problemet permanent.

Læs Mere

VPN på iPhone: Hvad er det? og den bedste VPN til iPhone-applikationer!

En Apple-ekspert svarer: 'Hvad er en VPN til iPhone?', Hvordan opsætning af en VPN på en iPhone kan beskytte dine oplysninger og de bedste VPN-tjenester!

Læs Mere

Hvorfor har iPhone X et hak? Her er sandheden!

En Apple-ekspert forklarer, hvorfor iPhone X har et hak, hvilke komponenter der er placeret i denne sorte bjælke og viser dig, hvordan du holder den ren og beskyttet.

Læs Mere

Min iPhones mikrofon fungerer ikke! Her er løsningen!

En iPhone-ekspert viser dig, hvad du skal gøre, når din iPhones mikrofon ikke fungerer, og hvordan du foretager fejlfinding af potentielle software- og hardwareproblemer.

Læs Mere

Regressionsterapi, hvordan virker det, og hvad kan du gøre med det?

Regressionsterapi, hvordan virker det, og hvad kan du gøre med det?

Læs Mere

Bedste mobiltelefon signalforstærkere: anmeldelser, omkostninger, tilbud

En ekspert forklarer, hvordan mobiltelefonsignalforstærkere fungerer, hvorfor du muligvis har brug for en, og hvilke der er bedst til derhjemme og på farten.

Læs Mere

Mine iPhone-applikationer opdateres ikke! Her er løsningen.

En Apple-ekspert forklarer, hvad der muligvis fungerer dårligt, når din iPhones apps ikke opdateres og anbefaler enkle løsninger til at løse problemet.

Læs Mere

Jobbudsbrev til immigration

Ved indgivelse af formular I-864, Affidavit of Support, er det hovedsageligt op til sponsoren at fremlægge bevis for den aktuelle indkomst. Formlen

Læs Mere